Januari is nooit een rustige maand, dus het kerstgeweld zetten we gewoon door tot februari! Waar kan je mij deze maand vinden? Behalve in diverse kroegen en een kinderboerderij (drank maakt meer kapot dan Google Maps kan terug vinden) is dat hier:

2 januari is de presentatie van de nieuwjaarsborrel van de Melkweg en de GRAP weer in mijn handen. Samen met iedereen die beschikt over een warm plekje voor muziek in zijn of haar hart hef ik het glas in Melkweg. Met optredens van o.a. winnaars van de Amsterdamse Pop Prijs 2015 Radio Eliza, maar ook Echo Movis, Midas en Roots Palmera beloofd het weer grandioos uit de hand te lopen.

9 januari presenteer ik de finale van Q’s Best in Q-Factory in Amsterdam! De allereerste band competitie van dit schitterende poppodium in Amsterdam oost. Hebben we dat nodig, nog een bandcompetitie? Wel als je beschikt over meer dan 50 repetitieruimtes waarin dagelijks onbekende en bekende bands repeteren en opnemen. Dan wil je wel eens weten: Who’s best? 9 januari komen we daar achter! Entree is gratis, kom vooral kijken. Meer info op www.qfactory.nl

13-16 januari ben ik weer op het Eurosonic / Noorderslag Festival te vinden in Groningen. Elk jaar komen hier de meest belovende nieuwe muzikale acts zichzelf profileren uit heel Europa aan een berg bookers, managers, journalisten en andere vakmensen uit de muziekwereld. Daarnaast koopt ook het gewone publiek ook nog kaarten dus iedereen kan kijken hoe er op gereageerd wordt. Wat heb ik daar te zoeken? Nieuw talent ontdekken natuurlijk, welke ik kan interviewen voor KX RADIO en daarnaast recenseer ik dit jaar elke dag 6 concerten voor Festivalinfo.nl Mocht je er ook zijn en tijdens het festival of een van de vele netwerkborrels of diners: ik heb een zak visitekaartjes en wat goede verhalen op zak, dus kom een biertje proosten! Meer info op www.eurosonic-noorderslag.nl

30 januari presenteer ik met veel plezier de finale van de Grote Prijs van Nederland in Paradiso welke hoogstwaarschijnlijk weer live gestreamed wordt via YouTube. In de finale dit jaar staan 45AcidBabies, Blupaint, Single Pilot, Backgammon, AAPNOOTMIES en Southbound. Een diverse collectie aan bands, met veel talent. DE plek om het talent van 2016 te ontdekken. Kaarten verkrijgbaar via www.paradiso.nl

Verder schrijf ik deze maand als copywriter voor Sublime FM. Met veel plezier kan ik mijn passie voor muziek en schrijven wederom combineren. Bij Sublime FM krijg ik de ruimte mee te denken over een kloppend geheel van radio reclame, advertenties en web-teksten. Ik kan niet wachten om met dit gezellige team met goede muzieksmaak aan de slag te gaan. Hou dus de website www.sublimefm.nl goed in de gaten de komende maanden!

Ook als columniste voor www.taglibro.nl ben ik deze maand weer aan de slag om jullie te voorzien van wat (on)nodige stof tot denken.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com