Een druk jaar met leuke klussen! Zowel mijn laatste werk als copywriter voor Iglo Real Men Kitchen waar ik alle scripts voor schreef en de website teksten, maar ook alle web-teksten en product teksten voor de First World Problem Pills kwamen uit en gaan als warme broodjes over de toonbank.

Ook de scripts die ik schreef voor Oxfam Novib met Wieb en Bloempje werden goed bekeken online. En de Technische Unie kwam ook met nieuwe gebruikersvideo’s naar mijn idee en met mijn scripts uit. Trots om zoveel leuke video’s, websites, e-mails en advertenties te zien dit jaar die ik van teksten heb voorzien.

Als spreker mocht ik over de kunst van het inspireren praten op het Noordhoff Talencongress 2015, waar het publiek mocht stemmen op de meest inspirerende spreker. Ik behaalde met trots de 2e plaats.

Qua presentaties was het ook een leuk jaar! De nieuwjaarsborrel van de Melkweg was weer feest, de hele reeks voor de Amsterdamse Pop Prijs 2015 was een druk bezocht succes, de Grote Prijs van Nederland vroeg mij dit jaar de band competities te hosten door het hele land en ik werd ook gevraagd om de presentatrice van Q-factory’s eerste band competitie Q’s Best te zijn. In de zomer vakantie mocht ik een hele dag beide podia op het allereerste Amsterdams Woods Festival presenteren, wat te gek om van zo’n mooi project deel uit te maken!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com