SPIN AWARDS 2016

SPIN AWARDS 2016

Tamar

Spin Awards Categorie Digital

Iedereen die in de reclame sector werkt streeft naar een prestigieuze Spin Award. Ik werd door mijn oud collegae dan ook zeer trots benaderd met het nieuws dat het door Tessa Ruggle en Lilian Radovac bedachte concept ‘First World Problem Pills’ van het Aids Fonds genomineerd is.

Hoe werkt het?

De opbrengst van deze First World Problem Pills gebruikt het Aids Fonds om er voor te zorgen dat iedereen toegang krijgt tot hiv-medicatie. Het zijn medicijnen voor medicijnen. Dus jouw probleem helpt mee om een ander, veel groter probleem op te lossen. Je bent met de aankoop helemaal geen luxe dier, je bent een held!

Vind welke kwaal jij wilt bestrijden met een van onze First World Problem Pills. Al onze pillen zijn wetenschappelijk getest op placebo effect en 100% als volledig effectief waargenomen door onwetende patiƫnten. De pillen bevatten veel gebakken lucht, een snufje onhaalbare beloftes en een kleine dosis onnodige vulstoffen, waardoor langdurig gebruik geen kwaad kan. Let wel: heeft u geen gevoel voor humor of fantasie, dan hebben First World Problem Pills geen effect. Raadpleeg in dit geval altijd uw behandelend arts.

De copy voor de producten, de website en de media waren in mijn handen. Dit was oprecht een van de leukste klussen die ik ooit heb mogen doen als copywriter. Nu maar hopen op die prijs!

First World Problem Pills Spin Awards 2016

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com