Boekpresentatie Pussy Album

Boekpresentatie Pussy Album

Tamar

Boekpresentatie Stella Bergsma presenteren

Vrijdag 18 maart was het dan zover! Het boek ‘Pussy Album’ van Stella Bergsma (met een vleesroos op de kaft waar al veel ophef over was) werd gepresenteerd aan het grote publiek. De Nieuwe Anita in Amsterdam zat tot aan de nok vol met heel Twitterend Nederland. Aan mij de eer om het programma aan elkaar te kletsen.

Na het openen van de avond mocht ik documentaire maakster Sunny Bergman op het podium verwelkomen. Ze vertelde dat de titel van haar documentaire ‘Sletvrees’ verzonnen was door Stella Bergsma en dat het woord ondertussen is opgenomen in de Dikke van Daele. Spontaan begon ze het voorwoord van het boek voor te dragen en daarop haakte Stella al snel in om het over te nemen.

Toen was het de eer om Maxim Hartman erbij te betrekken voor een diepte interview met Stella. Een taak die Maxim uiteraard geheel in eigen stijl op zich nam. Na Maxim van het podium te hebben geschopt mocht ik Ad Visser aankondigen om wat over Stella, haar boek en haar band Einsteinbarbie te zeggen.

Het programma werd afgesloten door Stella’s band Einsteinbarbie met een stevige set waarin zelfs Ad Visser nog een deuntje meespeelde. Speciaal voor de gelegenheid was Klootzakkenbier en Zeikwijvenwijn gebrouwen en deze vloeide dan ook rijkelijk. De rij voor een gesigneerd Pussy Album van Stella duurde langer dan het programma zelf, wat wel aangeeft hoe succesvol de avond was.

Een eer om bij te mogen zijn en wat ben ik trots op Stella!

Stella Bergsma - Pussy Album

1185370_979873485433888_6464341485146411864_n

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com