Gouden Spin Award voor First World Problem Pills

Gouden Spin Award voor First World Problem Pills

Tamar

Gewonnen!

Een tijdje terug gaf ik al aan dat de campagne ‘First World Problem Pills’ naar een concept van Tessa Ruggle en Lilian Radovac (zie foto onderstaand) genomineerd was voor een Spin Award in de categorie Digital Campaign.

Voor dit project kreeg ik alle vrijheid van de opdrachtgever Aids Fonds om de copy voor de producten, de website en advertenties te bedenken en schrijven. Ook deel uitmaken van het creatieve team met Tessa en Lilian was enorm inspirerend. Een van mijn favoriete projecten, waarin ik al mijn creativiteit en humor kwijt kon.

Het project werd een groot succes en stond binnen korte tijd op grote websites wereldwijd. Helemaal trots ben ik natuurlijk dat nu ook ons werk is bekroond met een prestigieuze Gouden Spin Award in reclameland!

Juryrapporten Spin Awards Winnaars First World Problem Pills

IMG_6389 12592378_10154782459365299_5225037918955457480_n

 

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com