DJ debuut “The ejaculation of Mimi”

DJ debuut “The ejaculation of Mimi”

Tamar

Unofficial Mariah Carey Afterparty

Zaterdag 23 april stond Mariah Carey in de Ziggo Dome met haar Sweet Fantasy tour. Ter ere van dat grote moment had café Struik de Unofficial Mariah Carey Afterparty in het leven geroepen. Hier kon je onder het genot van een biertje of een kroeg wijntje nagenieten van het concert met al haar grote hits door de speakers. Om dit voor elkaar te krijgen werd er een blik vol ervaren en onervaren DJ’s open getrokken die hun liefde voor de grootse ‘Mimi’ mochten uitdrukken in een DJ set.

En zo kwam het dat ik en Sinan Seyhan (Milkshake Festival) onszelf tot DJ duo ‘The ejaculation of Mimi’ (als verwijzing naar het Mariah Carey album ‘The emancipation of Mimi’) ontpopten met Jorin Lancee ( Now & Wow) als onze afwezig-aanwezige MC. Het resultaat? Huilende fans, bier douches, rijen voor de deur en vele aanvragen voor bookingen.

“The ejaculation of Mimi heeft alles wat er mist in de dance scene. Sinan en Tamar zijn de revolutie in de DJ wereld waar de clubs op gewacht hebben” – Maarten van ‘t Veld, ID&T

 

UNOFFICIAL MARIAH CAREY AFTER

IMG_2512 IMG_6409

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com