KX RADIO OP DOWN THE RABBIT HOLE

KX RADIO OP DOWN THE RABBIT HOLE

Tamar

MEET AND GREET MET NATHANIEL RATELIFF

Vrijdag 24 juni mocht ik voor KX RADIO als reporter het festival terrein op om sfeerverslagen te maken. Maar er was meer! De week ervoor belde tijdens Rob Stenders Platenbonanza op Radio 2 de 73 jarige Lidy op. Lidy is de grootste fan van Nathaniel Rateliff en wilde niets liever dan hem eens live te zien spelen. Maar om nou 3 dagen op een festival te lopen met haar 73 jaar, dat zag Lidy niet zo zitten. Rob belde met de organisatie en regelde dat Lidy voor dat ene optreden even het festival terrein op mocht. Zie hier het fragment terug bij radio 2.

En tja, als wij er dan toch zijn.. Waarom dan niet zorgen voor een verrassingsontmoeting met haar grote held Nathaniel…..?

 

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com