Amsterdam Woods Festival 2016 presenteren

Amsterdam Woods Festival 2016 presenteren

Tamar

26 augustus hoste ik Amsterdam Woods Festival 2016

Zowel podium ‘Onder de sterren’ als main stage “Grote Eik’ mocht ik onder mijn hoede nemen. Dit was de 2e editie van het festival en ook de 2e keer dat ik mocht komen presenteren. Geen wonder dat ik mij enorm verbonden voel met het festival. Elk jaar weet de programmering onder leiding van Lisa de Jongh¬†mij weer te verrassen. Mijn persoonlijke hoogtepunten waren de Justin Bieber lookalike Hein Cooper uit Australi√ę met de Nederlandse moeder en de Scandinavische Choir of Young Believers. Maar de vertrouwde zZz, Eefje de Visser en Bartek wisten mij ook weer volledig te grijpen. Al met al weer een heerlijk feest met verrassende hoekjes waar je goede gesprekken kon voeren met vreemden in een ballenbak, skinnydippen met nieuwe vrienden in de hottub, op ontdekkingsreis door de bosjes en genieten van de lekkerste hapjes zoals zoete aardappelfriet! Volgend jaar ben ik er weer bij op Amsterdam Woods!

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com