Presenteren Sena Performers PopNL Award

Presenteren Sena Performers PopNL Award

Tamar

Op 27 augustus presenteerde ik de Sena Performers PopNL Award

Voor de 4e keer stond ik weer met Kimo van den Berg in de Melkweg te presenteren! Wat een feest is dat toch altijd. Op die avond komen 14 bands (winnaars van elke provincie en de steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag) samen strijden voor die felbegeerde prijs! Iedere band mag een bus vol publiek meenemen om ze toe te juichen en vervolgens bepaald een onafhankelijke vakjury wie de winnaar wordt. Daarnaast is er ook een publieksprijs te winnen, hiervoor kan het publiek smsen wie hun favoriet is.

De publieksprijs ging naar Hard and Heady.

De grote winnaar van de Sena Performers PopNL Award dit jaar was Radio Eliza, die er ook al met de Amsterdamse Pop Prijs 2015 van door ging in December.

Powered by themekiller.com anime4online.com animextoon.com