Tamar studeerde in 2005 af aan de London School of Language and Drama. Tijdens deze studie in Engeland ontdekte zij haar passie voor schrijven, analyseren en voordragen.

Sindsdien heeft Tamar voor verschillende bedrijven in de media en reclame gewerkt. Ze weet de aandacht van het publiek zowel in tekst als presentatie vast te houden dankzij haar doortastende en inlevende insteek.

“It’s a pleasure to work with Tamar. Fantastic copywriting skills, a kick-ass personality and great presentation / hosting / PR skills. A creative multi-talent!” – Niek Stevens (Freelance Digital Marketeer en voormalig Campaign Director)

“Als veelgevraagd jurylid van diverse band-competities zie ik veel presentatoren de revue passeren. Tamar is een van de allerbesten met wie ik mag samenwerken. Ze is erg enthousiast en gedreven, goed voorbereid en ingelezen en kleedt zich altijd goed. Daarbij is ze prettig in de omgang en nooit te beroerd een handje te helpen als dat nodig is.” – Jasper van Vugt (journalist voor o.a. OOR en docent aan de Herman Brood Academie en jurylid voor verschillende band-competities)

Voor boekingen kunt u contact opnemen met haar agent Marloes Moolenaar via East Indy agentschap:

East Indy Agency

Voor een ietwat intiemere kennismaking met Tamar kunt u hier klikken:

De Giel Mobiel

En voor illegale wietplantages kunt u hier terecht:

Vernederwiet